...

Diensten

Webdesign

Vanaf €499 heb je de keuze uit enkele WordPress templates die we naar jouw smaak inrichten. Wil je toch een uitgebreidere website? Dan maken we een offerte voor een passend aanbod op maat!

Webhosting

Staat je website? Dan verzorgen wij de hosting, beveiliging, onderhoud en het beheer van je website. We bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van de grootte van je website.

Opslag

Om de inhoud van je website op te slaan, wordt een harde schijf gebruikt. Dit kan op een HDD of een SSD. Wij gebruiken een SSD. Deze is tot wel vijf keer sneller dan een HDD, wat zorgt voor een snellere website.

Je kunt kiezen tussen een 10GB, 25GB en 50GB opslag capaciteit. De meeste websites hebben genoeg aan 5 tot 10 GB opslag, Als je een website hebt met veel inhoud (bijvoorbeeld video’s, veel afbeeldingen en animatie) is het verstandig om voor een grotere opslag capaciteit te gaan. 

Wij adviseren je hier graag over. Toch te weinig of teveel opslag capaciteit? Dan is switchen tussen verschillende pakketten heel eenvoudig.

DATAVERKEER

Elke keer dat er een bezoeker op je website komt, moet er data van de server naar de browser van de bezoeker gestuurd worden. Hoe vaker je website bezocht wordt, hoe meer dataverkeer er nodig is.

Ervaring leert ons dat de meeste websites genoeg hebben aan 10 GB dataverkeer per maand. Mocht je website toch vaker bezocht worden, zoals bij een webshop of nieuwssite, dan is 25 of 50GB een betere keuze. Ook bij het dataverkeer geldt dat switchen tussen verschillende pakketten heel eenvoudig is.

email

Elk professioneel bedrijf heeft een zakelijk e-mailadres nodig. Dit is een e-mailadres die eindigt met je bedrijfsnaam. In onze pakketten zitten standaard een aantal eigen e-mailadressen. Zo hebben je collega's of werknemers allemaal een eigen e-mailadres

Om het te installeren heb je geen technische kennis nodig. Wij regelen de installatie voor je. Zo zijn je e-mail adressen direct klaar voor gebruik.

Niet genoeg e-mailadressen in je pakket? Voor €4,99 per maand voegen wij 50 extra e-mail adressen toe aan je pakket.

SSL

SSL zorgt voor een veilige verbinding tussen je server en de website, zodat onder andere inlog en betaalgegevens beschermd worden.

De bezoekers zien het slotje naast de URL. Dit zorgt voor een direct vertrouwen van je bezoekers in de veiligheid van je website. Een SSL certificaat zit bij ons standaard in ieder hosting pakket.

99.9% uptime garantie

De hoeveelheid uptime van een website, is een percentage van hoevaak een website te benaderen is op het internet. Wij garanderen een 99,9% uptime per maand. Blijkt dit niet het geval? Dan krijg je de kosten van die maand van ons terug.

Dit komt neer op maximaal 44 minuten per maand dat je website niet benaderbaar is. Maar we gaan natuurlijk voor 0 ;-). Heb je alleen hosting bij ons afgenomen, maar beheer je de website zelf? Dan geldt de garantie alleen als het te maken heeft met problemen van onze server.

Overige

Naast bovenstaande punten zorgen wij voor maandelijkse backups, 24/7 virus scanning, up-to-date beveiliging van de website en hebben wij een tool waarmee we de website monitoren.

Hebben wij je website ook ontworpen? Dan zijn aanpassingen in de tekst en afbeeldingen helemaal gratis. Hier rekenen wij 30 minuten voor per maand – voor kleine aanpassingen is dit meer dan genoeg. Heb je een aantal grote aanpassingen die je wilt doorvoeren? Geen probleem. Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Interesse? Laat je email achter

Dan nemen wij contact met je op en geven wij advies op maat!
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.